Trioviolí, viola& piano

Concert

20 de juliol, 18h

SalaARTS

El grup format per violí, viola i piano, ha sigut recentment format a l’escola Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance, situada a Londres.

Els tres músics, Cristina Morell (violí), Lancelot Beja-Battais (viola) i Cèlia Margalef (piano) actualment cursen el màster.

Cristina Morell, nascuda a Vila-seca (Tarragona), va marxar per cursar els estudis superiors de música a Londres, a l’escola Guildhall School of Music and Drama amb el professor Krzysztof Smietana. Actualment, està cursant un màster sota la tutela de la professora Rivka Golani a Trinity Laban Music and Dance.

Lancelot Beja-Battais, nascut a La Garennes Colombes (França), ha realitzat els seus estudis musicals, tant postgrau com màster i els quals ja estan finalitzats al Trinity Laban amb la professora Rivka Golani.

Cèlia Margalef, nascuda a Vandellòs (Tarragona), va cursar els estudis superiors de música al Conservatori Superior del Liceu a Barcelona, amb la beca Ferrer-Salat. Actualment, està cursant el Màster  al Trinity Laban amb el professor Mikhail Kazakevich.

Entrades Exhaurides
trio-violí-viola-piano