Ella
Milch-
Sheriff

Composició

Masterclass

del 24 al 27 de juliol

Teatre
Auditori
Felip
Pedrell

Inscripció

Ella Milch-Sheriff és una de les compositores israelianes més interpretades en els últims anys. Nascuda a Haifa -Israel-, va començar la seva carrera com a compositora a la jove edat de 12 anys, i va graduar-se en composició de l’Acadèmia de Música de la Universitat de Tel Aviv.

El seu treball “The eternal strange” encarregat per la Gewandhaus Orchestra de Leipzig en ocasió del 250è aniversari de Beethoven es va estrenar a Leipzig febrer de 2020.  
També va ser rebre l’encàrrec per pert de la Gewandhaus de Leipzig per orquestrar l’última fuga de Bach de “L’Art de la Fuga”; es va estrenar al “Bachfest 2019” de Leipzig.

La seva última òpera “The Banality of Love” va encarregar i es va estrenar a l’Alemanya de Regensburg el 2018, amb gran èxit.

Ella s’ha dedicat a la composició d’òperes, cambra, música orquestral i vocal, així com música popular i obres esparses. La seva música s’interpreta àmpliament a través d’Israel, (Israel Philharmonic -amb Zubin Mehta a la direcció- i totes les orquestres i conjunts musicals d’Israel), Alemanya, (Berlin, Düsseldorf, Bochum, Braunschweig, etc.), altres països europeus i els Estats Units.

Va ser guardonada amb el prestigiós Premi Prime-Minister d’Israel per les seves obres de composició i el mateix any, la seva òpera, “And the Rat Laughed” va rebre el Tel-Aviv “Premi Rosenblume” atès el seu èxit excepcional.

La seva òpera “Baruchs Schweigen” (el Silenci de Baruch) va ser encarregada per l’òpera Braunschweig a Alemanya i es va estrenar el 2010. L’òpera, basada en la veritable història de la seva família, va obtenir un gran èxit. Va ser estrenada a Israel l’octubre de 2014 -Tel-Aviv-, el juny de 2015 a  Furth -Alemanya- i a Viena el 2016.

La seva òpera “And the Rat Laughed” (2005), basada en el llibre de l’autor israelià Nava Semel, va rebre una aclamació extraordinària de la premsa i del públic com a Israel. L’òpera va recórrer Europa i va tenir una nova producció a Toronto, Canadà el 2009.

Ella Milch-Sheriff

Composició

Masterclass

Formulari d'inscripció


Matrícula Masterclass: 240€

  Instrument/agrupació:

  Repertori a treballar:

  Necessitat d’acompanyament pianístic:

  nivell/experiència professional:

  Data de naixement

  Telèfon:

  Correu electrònic: