LorenzoCoppola

Clarinet històric

Masterclass

29 i 30 de juliol

TeatreAuditoriFelipPedrell

Inscripció

Aquesta ‘masterclass’ va dirigida intèrprets de clarinet històric. El músic Lorenzo Coppola — professor de clarinet històric a l’Escola Superior de Música de Catalunya— dirigirà les classes que culminaran amb un concert el diumenge 30 de juliol a les 20 h al claustre dels Reials Col·legis de Tortosa. Els alumnes seran admesos mitjançant selecció de currículum.

BIOGRAFIA LORENZO COPPOLA

Lorenzo Coppola va estudiar el clarinet històric amb Eric Hoeprich al Conservatori Reial de La Haia. Ha col·laborat amb grups especialitzats en la interpretació amb instruments històrics com la Freiburger Barockorchester, Les Arts Florissants, La Petite Bande, l’Orquestra del Segle XVIII o La Grande Écurie et la Chambre du Roy.

Ha tingut la oportunitat de compartir el seu amor per la música de cambra amb músics y grups com Andreas Staier, Isabelle Faust, Alexander Melnikov, Hidemi Suzuki, Kuijken Quartet, Ensemble Zefiro i Quatuor Terpsycordes.

L’any 2014, juntament amb la pianista Cristina Esclapez va fundar a Barcelona l’Ensemble Dialoghi, amb instruments històrics. El 2018 va treure, amb Harmonia Mundi, un primer CD amb els quintets de Mozart i Beethoven per a vents i pianoforte.

Des de 2004 és professor de clarinet històric a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) a Barcelona. Es dedica especialment a la relació músic/públic i a la comunicació de les emocions i del missatge musical.

Lorenzo Coppola

Clarinet històric

Masterclass

Formulari d'inscripció


Matrícula Masterclass: 140€ (actiu)Alumnes oients: 15€ (sessió matí o tarda) i 20 € (dia sencer)

  Instrument/agrupació:

  Repertori a treballar:

  Necessitat d’acompanyament pianístic:

  nivell/experiència professional:

  Data de naixement

  Telèfon:

  Correu electrònic:  Informació

  Per a formalitzar la inscripció s’ha d’omplir i enviar el formulari, amb data límit recomanada 10 de maig. Una vegada s’hagi enviat, es comunicarà a l’interessat la seva acceptació i se li facilitarà la informació necessària per a abonar la matrícula, així com la resta d’informació sobre l’organització de les masterclasses.
  A partir de l’acceptació de l’alumne i el pagament de les corresponents taxes, l’organització del festival contactarà amb l’alumne per a indicar, en cas del Concert Participatiu, els materials a treballar. Fins que l’alumne no faci l’ingrés de l’import de matrícula la seva plaça no estarà reservada. Els alumnes seran admesos mitjançant selecció de currículum.
  La matrícula al curs permet als alumnes assistir a totes les activitats del curs: classes, concerts, concerts d’alumnes, etc. Cada professor detallarà als alumnes, si així ho considera, les característiques, continguts i material del curs.

  Diploma

  A cada participant de les Masterclasses l’organització li lliurarà un diploma que acrediti la seva assistència al curs, amb la signatura del professor corresponent.

  Tarifes de la matrícula

  Masterclass Pilar Moral i Rivka Golani: 280€ (actiu)
  Masterclass Lorenzo Coppola: 140€ (actiu)
  Masterclass Francesc Valldecabres i masterclass Mireia Andreu (concert participatiu): 35€ (actiu)
  Alumnes oients: Sessió matí: 15€. Sessió tarda: 15€. Sessió dia sencer: 20€

  Allotjament

  L’organització del Festival no gestiona els allotjaments ni dietes, tot i que, ha obtingut els següents patrocinis:
  L’Hotel oficial del Festival és l’Hotel Berenguer IV de Tortosa. Tots els alumnes del curs, amb acreditació, tindran un descompte (cal esmentar que es participa al festival). D’aquesta manera, el preu de l’habitació individual i doble serà de 69€ la nit (del 18 al 20 i del 23 al 30 de juliol) i 79€ la nit (el 21 i 22 de juliol). La taxa turística és de 0,66€ per persona i dia. L’esmorzar té un preu de 9€.

  Restaurant

  L’organització del festival no gestiona els allotjaments ni dietes, tot i que ha obtingut els següents patrocinis.
  Els restaurants oficials del festival són El Forn de la Canonja, l’Estudi, La taverna, Lo Portal de Tamarit i Los Banys. Tots els participants del festival, amb acreditació, rebran un 10% de descompte en el preu del menú.