PilarMoral

Cant del Renaixement i del Barroc

Masterclass

del 19 al 22 de juliol

TeatreAuditoriFelipPedrell

Inscripció

Aquesta ‘masterclass’ va dirigida a músics que vulguin aprofundir en l’estudi del cant i la música antiga. Pilar Moral —professora al Conservatori Superior de Música de València— dirigirà les classes que culminaran amb un concert el dissabte 22 de juliol a les 20 h a la Sala Polvorí del Castell de la Suda de Tortosa. Els alumnes seran admesos mitjançant selecció de currículum.

BIOGRAFIA PILAR MORAL

Nascuda a València, va realitzar els seus estudis en cant al Conservatori Superior de Música d’aquesta ciutat amb Ana Luisa Chova, rebent les màximes qualificacions i perfeccionant posteriorment a Milà i Londres on realitza les especialitzacions d’òpera i repertori barroc. És Màster d´Estètica i Creativitat Musical per la Universitat de València i Màster d’Interpretació i Investigació Musical (VIU).

La seva experiència escènica abasta rols de diverses èpoques i estils en òperes com Dido i Eneas de Purcell, L’incoronazione di Poppea de Monteverdi, Salir el amor del mundo de Durón, La púrpura de la Rosa de Torrejon y Velasco, La Flauta Màgica, Le nozze di Figaro i Don Giovanni de Mozart, Andròmaca de Martin i Soler, L´occasione fa il ladro i Il Turc in Italia de Rossini, La sonnambula de Bellini, Les contes d´Hoffmann d´Offenbach, Moses und Aron de Schöenberg, Der Kaiser von Atlantis de Ullmann i les sarsueles La Tavernera del Puerto de Solozabal i Los Gavilanes de Guerrero al Teatre Principal de Castelló, Teatro Arriaga de Bilbao, Teatro Baluarte de Pamplona, ​​Teatro

Calderón de Valladolid, Teatro Campoamor d’Oviedo, Teatro de la Zarzuela de Madrid, Teatro de la Maestranza de Sevilla, Teatro Rosetum de Milà, Palau de les Arts “Reina Sofía” de València, Palacio de los Festivales de Santander…

Posseeix una àmplia activitat concertística que l’ha portat a actuar al Palau de la Música de València, a l’Auditori de Barcelona, ​​a l’Auditori de Galícia, a l’Auditori Manuel de Falla de Granada, Festival Internacional de Música també a Granada, Festival Internacional de Música Antiga de Peníscola, Festival de Música Antigua d’Aranjuez, Festival Internacional de órgano de Lleó, Musikfestspiele Postdam Sanssouci, i en sales i festivals d’Itàlia, Suïssa, França, Portugal, Alemanya o Filipines, cantant Messies de Haendel, Jephte de Carissimi, Missa Brevis de Haydn, Glòria de Vivaldi, Stabat Mater d’A. Scarlatti, Pergolesi i Haydn, Rèquiem de Fauré i Mozart, Exsultate, jubilate de Mozart, “Lobgesang” de Mendelssohn, amb The Sixteen, OBC, Orquestra de València, Collegium Instrumentale, Orquestra Simfònica de les Balears, Orquestra Ciudad de Granada, Real Filharmonía de Galícia i grups com Capella de Ministrers, Musica Ficta, Capella Saetabis, Mode Antiquo, Los músicos de Su Alteza, Ensemble La Chimera, Grup Instrumental de València, Música Trobada…

Ha realitzat nombroses gravacions discogràfiques que abarquen diferents èpoques i estils. Actualment compagina la seva activitat artística amb la docent al Conservatori Superior de Música de València.

Pilar Moral

Cant del Renaixement i del Barroc

Masterclass

Formulari d'inscripció


Matrícula Masterclass: 280€ (actiu)Alumnes oients: 15€ (sessió matí o tarda) i 20 € (dia sencer)

  Instrument/agrupació:

  Repertori a treballar:

  Necessitat d’acompanyament pianístic:

  nivell/experiència professional:

  Data de naixement

  Telèfon:

  Correu electrònic:  Informació

  Per a formalitzar la inscripció s’ha d’omplir i enviar el formulari, amb data límit recomanada 10 de maig. Una vegada s’hagi enviat, es comunicarà a l’interessat la seva acceptació i se li facilitarà la informació necessària per a abonar la matrícula, així com la resta d’informació sobre l’organització de les masterclasses.
  A partir de l’acceptació de l’alumne i el pagament de les corresponents taxes, l’organització del festival contactarà amb l’alumne per a indicar, en cas del Concert Participatiu, els materials a treballar. Fins que l’alumne no faci l’ingrés de l’import de matrícula la seva plaça no estarà reservada. Els alumnes seran admesos mitjançant selecció de currículum.
  La matrícula al curs permet als alumnes assistir a totes les activitats del curs: classes, concerts, concerts d’alumnes, etc. Cada professor detallarà als alumnes, si així ho considera, les característiques, continguts i material del curs.

  Diploma

  A cada participant de les Masterclasses l’organització li lliurarà un diploma que acrediti la seva assistència al curs, amb la signatura del professor corresponent.

  Tarifes de la matrícula

  Masterclass Pilar Moral i Rivka Golani: 280€ (actiu)
  Masterclass Lorenzo Coppola: 140€ (actiu)
  Masterclass Francesc Valldecabres i masterclass Mireia Andreu (concert participatiu): 35€ (actiu)
  Alumnes oients: Sessió matí: 15€. Sessió tarda: 15€. Sessió dia sencer: 20€

  Allotjament

  L’organització del Festival no gestiona els allotjaments ni dietes, tot i que, ha obtingut els següents patrocinis:
  L’Hotel oficial del Festival és l’Hotel Berenguer IV de Tortosa. Tots els alumnes del curs, amb acreditació, tindran un descompte (cal esmentar que es participa al festival). D’aquesta manera, el preu de l’habitació individual i doble serà de 69€ la nit (del 18 al 20 i del 23 al 30 de juliol) i 79€ la nit (el 21 i 22 de juliol). La taxa turística és de 0,66€ per persona i dia. L’esmorzar té un preu de 9€.

  Restaurant

  L’organització del festival no gestiona els allotjaments ni dietes, tot i que ha obtingut els següents patrocinis.
  Els restaurants oficials del festival són El Forn de la Canonja, l’Estudi, La taverna, Lo Portal de Tamarit i Los Banys. Tots els participants del festival, amb acreditació, rebran un 10% de descompte en el preu del menú.