Rivka Golani Masterclass

Rivka
Golani

Viola, violí i música de cambra

Masterclass

del 25 al 28 de juliol

Teatre
Auditori
Felip
Pedrell

Inscripció

Aquesta ‘masterclass’ va dirigida a intèrprets de viola i violí en formacions de música de cambra. La professora israeliana Rivka Golani —una de les més destacades violistes contemporànies— dirigirà les classes que culminaran amb un concert divendres 28 de juliol a les 18 h a la Sala Gran del Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa. Els alumnes seran admesos mitjançant selecció de currículum.

BIOGRAFIA RIVKA GOLANI

Rivka Golani és reconeguda com una de les més destacades violistes contemporànies. Les seues contribucions a l’avenç de la tècnica de la viola ja li han donat un lloc en la història de l’instrument i han sigut una font d’inspiració no només per a altres intèrprets, sinó també per als nombrosos compositors que s’hi han referenciat a l’hora d’escriure per a viola.  Fins ara se li han dedicat més de 350 composicions, inclosos més de 80 concerts: un assoliment mai igualat per cap altre violista de la història.

Ha actuat com a solista amb moltes de les orquestres més destacades del món: BBC Symphony, BBC Philharmonic, Boston Symphony, Hallé Orchestra, Rotterdam Philharmonic, Royal Concertgebow, Royal Philharmonic, Israel Philharmonic, Jerusalem Radio Orchestra, Tokyo Metropolitan, Montreal Symphony, Toronto Simfonia, entre d’altres. Ha actuat com a solista en tres ocasions als BBC Promenade concerts a Londres -els cèlebres Proms-, inclòs el conegut last night concert.

Què opina la crítica sobre Rivka Golani? La revista Fanfare de James North, en una brillant avaluació del seu treball, va escriure que està “…llaurant-se un lloc propi al qual cap altre intèrpret de l’instrument pot arribar“. El Financial Times de Londres, en la mateixa línia: “…és una virtuosa suprema de la viola: al roig viu, calidoscòpica en el to, rítmicament electritzant“. Encara més efusivament, el Boston Herald en remarca: “… presència escènica fascinant i intensament física … impuls continu, presa constant de riscos, garantia tècnica completa … només es pot agrair que 

s’hagi dedicat a l’art més que a la guerra, perquè seria una adversària impressionant”. Finalment, Geoffrey Crankshaw de Musical Opinion, després d’un recital al Wigmore Hall assenyala: “No es podria imaginar cap música més noble que aquesta interpretació eloqüent … la gran tradició aportada al servei de la visió musical inspirada“.

Rivka ha realitzat nombrosos enregistraments amb distingides orquestres, inclosa la Royal Philharmonic, la Toronto Symphony, la Berne Symphony, la Budapest Radio Orchestra, la BBC Sinfonietta, entre d’altres. Algunes de les seues fites es troben en el primer enregistrament mundial de la versió per a viola solista del concert per a violoncel d’Elgar -juntament amb la Royal Philharmonic Orchestra-, o bé el doble CD amb les 6 Suites per a violoncel de J. S. Bach,  a les quals hi afegix la Xacona i la Fantasia cromàtica del mateix autor.

Com a directora artística del Fort MacLeod Music Festival (Alberta, Canadà) durant set anys, ha desenvolupat una relació de col·laboració especial amb la tribu canadenca dels Peus Negres. És la directora artística del SOWECA Music Festival a la Colúmbia Britànica i a Alberta, Canadà.

Nascuda a Israel, Rivka es va formar a l’Acadèmia de Música de Tel Aviv amb el gran violista i compositor Oedoen Partos. Als 23 anys es va convertir en membre de l’Orquestra Filharmònica d’Israel. Es va traslladar al Canadà a mitjans dels anys setanta, on va començar la seva carrera en solitari; actualment resideix a Londres.

Inspiradora docent, atrau estudiants de tot el món a les seves classes al Trinity Laban College of Music and Dance de Londres.

Rivka toca una viola construïda pel reconegut luthier Otto Erdesz.

Rivka Golani

Viola, violí i música de cambra

Masterclass

Formulari d'inscripció


Matrícula Masterclass: 280€ (actiu)
Alumnes oients: 15€ (sessió matí o tarda) i 20 € (dia sencer)

  Instrument/agrupació:

  Repertori a treballar:

  Necessitat d’acompanyament pianístic:

  nivell/experiència professional:

  Data de naixement

  Telèfon:

  Correu electrònic:  Informació

  Per a formalitzar la inscripció s’ha d’omplir i enviar el formulari, amb data límit recomanada 10 de maig. Una vegada s’hagi enviat, es comunicarà a l’interessat la seva acceptació i se li facilitarà la informació necessària per a abonar la matrícula, així com la resta d’informació sobre l’organització de les masterclasses.
  A partir de l’acceptació de l’alumne i el pagament de les corresponents taxes, l’organització del festival contactarà amb l’alumne per a indicar, en cas del Concert Participatiu, els materials a treballar. Fins que l’alumne no faci l’ingrés de l’import de matrícula la seva plaça no estarà reservada. Els alumnes seran admesos mitjançant selecció de currículum.
  La matrícula al curs permet als alumnes assistir a totes les activitats del curs: classes, concerts, concerts d’alumnes, etc. Cada professor detallarà als alumnes, si així ho considera, les característiques, continguts i material del curs.

  Diploma

  A cada participant de les Masterclasses l’organització li lliurarà un diploma que acrediti la seva assistència al curs, amb la signatura del professor corresponent.

  Tarifes de la matrícula

  Masterclass Pilar Moral i Rivka Golani: 280€ (actiu)
  Masterclass Lorenzo Coppola: 140€ (actiu)
  Masterclass Francesc Valldecabres i masterclass Mireia Andreu (concert participatiu): 35€ (actiu)
  Alumnes oients: Sessió matí: 15€. Sessió tarda: 15€. Sessió dia sencer: 20€

  Allotjament

  L’organització del Festival no gestiona els allotjaments ni dietes, tot i que, ha obtingut els següents patrocinis:
  L’Hotel oficial del Festival és l’Hotel Berenguer IV de Tortosa. Tots els alumnes del curs, amb acreditació, tindran un descompte (cal esmentar que es participa al festival). D’aquesta manera, el preu de l’habitació individual i doble serà de 69€ la nit (del 18 al 20 i del 23 al 30 de juliol) i 79€ la nit (el 21 i 22 de juliol). La taxa turística és de 0,66€ per persona i dia. L’esmorzar té un preu de 9€.

  Restaurant

  L’organització del festival no gestiona els allotjaments ni dietes, tot i que ha obtingut els següents patrocinis.
  Els restaurants oficials del festival són El Forn de la Canonja, l’Estudi, La taverna, Lo Portal de Tamarit i Los Banys. Tots els participants del festival, amb acreditació, rebran un 10% de descompte en el preu del menú.  Francesc Valldecabres i Mireia Andreu Masterclass

  Francesc Valldecabres
  i Mireia Andreu

  Participatiu
  Ramon Llull, visions de Randa.
  Estrena mundial F. Pedrell.
  Cor, orquestra, interpretació i escena

  Masterclass

  del 24 al 27 de juliol

  Teatre
  Auditori
  Felip
  Pedrell

  Inscripció

  En el marc de Proto-fest 2023, el professor Francesc Valldecabres dirigirà un concert coral participatiu amb cor i orquestra, en el qual s’interpretarà el quadre poètic ‘Ramon Llull, visions de Randa’ del compositor tortosí Felip Pedrell. Per preparar l’obra —que serà una estrena mundial— s’ha programat una ‘masterclass’ dirigida a cors professionals i ‘amateurs’ i, també, a cantors a títol individual. Per participar-hi es valorarà experiència en cors i/o formació en cant.

  Durant els mesos de juny i juliol se celebraran dos assajos previs. El 2 de juliol amb Francesc Valldecabres, i el 10 de juny amb la cantant Cecília Aymí (de 10 h a 14 h i de 16 h a 18 h, a la Sala Arts de Tortosa). Del 24 al 27 de juliol, durant els dies del festival, els cantors s’uniran a l’orquestra i treballaran la posada en escena amb la directora d’escena Mireia Andreu. El concert final està programat per al dijous 27 de juliol a les 20.30 h a la Sala Gran del Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa.

  BIOGRAFIA FRANCESC VALLDECABRES

  Realitza els estudis al Conservatori de València, on es titula en Direcció d’Orquestra (M. Galduf, Premi Extraordinari), Direcció Coral (E. Cifre, Menció d’Honor), Improvisació-Acompanyament (E. Montesinos, Menció d’Honor) i Clavecí (R. Madrid). Posteriorment realitza els màsters d’Estètica i Creativitat Musical, en la Universitat de València; de Musicologia, en la Universitat Autònoma de Barcelona; i de Direcció Coral, al Conservatori de Rotterdam. Obté el Diploma d’Estudis Avançats en la Universidade de Aveiro. Amplia els estudis amb M. Noone, S. Mas, J. L. Martínez, L. Tao, D. Ham, C. García-Bernalt, N. Peres da Costa, M. Pérès, E. Molina i R. Belda. Ha sigut seleccionat per a realitzar classes magistrals de direcció impartides per F. Brüggen, amb l’Orchestra of the 18th Century; i per A. van Beek, amb l’Orchestre d’Auvergne, organitzades per De Doelen Rotterdam. Ha col·laborat com a corepetidor, continuista i pianista amb Laurens Collegium Rotterdam, Turiae Camerata, Laurenscantorij Rotterdam, Ensemble Cabanilles, Codarts Chamber Choir, Ars Musicae Mallorca, La Escaramuza, Orquestra Ciutat de Torrent i Capella Saetabis, amb la qual ha treballat també com a director assistent i ha enregistrat Les Consolations, de J. J. Rousseau. Actualment és director de Música Trobada i l’Orfeó Universitari de València.

  Ha treballat com a director amb la Junges Sinfonieorchester Hannover, Symphonia Orbitalis, Spanish Brass, Amores Grup de Percussió, Perku-Va, Lux Venti, Cor dels Països Catalans, l’Almodí cor de cambra, Orquestra Barroca i Seminari d’Òpera de Cambra dels CSMV i CSMSSC, Petits Cantors de València, Cor de la Universitat de Vílnius, entre d’altres; i amb solistes com C. Mena, P. Moral, M. Rodríguez-Cusí, F. Oliver, M. L. Corvacho, Ll. Sintes, A. Montserrat, J. Pizarro, M. del Mar Bonet, etc. També ha preparat les parts corals per a directors com M. Galduf, C. Soler, Á. Albiach, F. Valero-Terribas o R. Tebar, i ha sigut director musical en muntatges escènics junt amb Maria Rovira (Crea Dance Company), J. P. Mendiola, A. Herrero, A. Urieta, I. Luis, etc. El seu repertori abasta des de les ensaladas de Fletxa, el Requiem i els Tenebrae Resposoria de Victoria fins a Pierrot Lunaire, de Schönberg; Les Noces i Mass, de Stravinsky; o Carmina Burana, d’Orff, així com algunes de les

  obres principals del repertori coral, com ara els Requiem de Verdi, Mozart i Fauré; els Stabat Mater de Dvorák; Dido and Aeneas, de Purcell; Messiah i Utrecht Te Deum, de Haendel; Petite Messe Solennelle, de Rossini; Saint Nicolas, de Britten; Missa in tempore belli de Kodály; El pessebre, de Casals; Chichester Psalms i Missa Brevis de Bernstein; programes monogràfics dedicats a Monteverdi, Bach, Brahms, Vivaldi, Schubert, etc, i ha estrenat obres de F. Coll, F. Carbonell, I. Latorre, R. Pastor o J. V. Fuentes.

  Ha dirigit en la programació del Cicle d’Orgue del Palau de la Música de València, Societat Filharmònica de València, Festival de Música Contemporània Ensems, Festival Internacional de Música Antiga de Peníscola, Foyer del Gran Teatre del Liceu de Barcelona, Notas del Ambigú del Teatro de la Zarzuela de Madrid, Festival de Música Antiga de Pirineus, Festival de Música Barroca de Vélez Blanco, Setmana de Música Religiosa de Requena, Festival Serenates, MusAS, Setmana de Música de Cambra de Montserrat o la Setmana Internacional de Morella, així com concerts a França, Portugal, Holanda, Itàlia, Alemanya, Romania, Noruega, i arreu de l’Estat espanyol. També ha enregistrat, com a director o continuista, una quinzena de discos sobre patrimoni valencià, per a La mà de Guido, Ars Harmonica, DBC o SEdeM. Ha guanyat el premi d’estudis locals de l’Ajuntament d’Aldaia per la investigació sobre Pasqual Fuentes Alcàsser ( 1721-1 768 ). El 2018 és nominat, junt amb Música Trobada, als Premis Carles Santos de la Generalitat Valenciana. En el vessant didàctic, ha format part de l’equip de direcció musical en enregistraments i espectacles didàctics interdisciplinars. El curs 2010-2011 treballà com a professor de Cor al Conservatori de Rotterdam. Pertany, per oposició, al Cos de Professors de Música i Arts Escèniques de la Generalitat Valenciana i és professor del Conservatori Professional de Catarroja.

  BIOGRAFIA MIREIA ANDREU

  Cursa estudis d’art dramàtic i direcció d’escena a l’Institut del Teatre de Barcelona. S’incorpora a la Carnicería Teatro de Rodrigo García l’any 2001 realitzant les tasques d’ajudant de direcció i producció en diferents obres de creació, girant per teatres i festivals de tota Europa.

  L’any 2004 reben el Premi UBU teatre, millor espectacle i producció contemporani Agamennone: volví del supermercado y le dí una paliza a mi hij” i l’any 2009 el Premi UNESCO a millor realitat teatral contemporània. A partir del 2005 inicia la seva pròpia carrera artística en el camp de la videocreació i el cinema experimental. L’any 2007 presenta el seu primer espectacle de creació en el que intervenen performance, vídeo i audio experimental en directe.

  Des de llavors ha realitzat deu espectacles de creació presentats en diferents espais festivals
  de Catalunya com el MACBA, Centre d’Art Lo Pati, Festival de Filosofia Pensa de Barcelona i A Cel Obert de Tortosa. Els seus espectacles sempre es generen a partir de processos creatius, on intervenen diferents disciplines com la poesia, la filosofia, l’òpera, la música o la dansa, sempre des d’un vessant crític i contemporani.

  Francesc Valldecabres i Mireia Andreu

  Participatiu
  Cor, orquestra, interpretació i escena

  Masterclass

  Formulari d'inscripció


  Matrícula Masterclass: 35€, aquesta masterclass conclourà amb el concert participatiu. (actiu)

  Alumnes oients: 15€ (sessió matí o tarda) i 20 € (dia sencer)

   Registre/agrupació:

   Repertori a treballar:

   nivell/experiència professional:

   Data de naixement

   Telèfon:

   Correu electrònic:   Informació

   Per a formalitzar la inscripció s’ha d’omplir i enviar el formulari, amb data límit recomanada 10 de maig. Una vegada s’hagi enviat, es comunicarà a l’interessat la seva acceptació i se li facilitarà la informació necessària per a abonar la matrícula, així com la resta d’informació sobre l’organització de les masterclasses.
   A partir de l’acceptació de l’alumne i el pagament de les corresponents taxes, l’organització del festival contactarà amb l’alumne per a indicar, en cas del Concert Participatiu, els materials a treballar. Fins que l’alumne no faci l’ingrés de l’import de matrícula la seva plaça no estarà reservada. Els alumnes seran admesos mitjançant selecció de currículum.
   La matrícula al curs permet als alumnes assistir a totes les activitats del curs: classes, concerts, concerts d’alumnes, etc. Cada professor detallarà als alumnes, si així ho considera, les característiques, continguts i material del curs.
   En l’actual edició s’efecturà posada en escena de l’obra de Pedrell, amb la qual cosa els dies del festival el Cor treballarà prioritàriament l’escena amb la directora d’escena Mireia Andreu. D’aquesta manera, durant el mes de juny/juliol se celebraran dos assajos exclusivament de Cor amb F. Valldecabres -2 de juliol, matí de 10:00 a 14:00 h, i tarda de 16:00 a 18:00 h, a la Sala Arts de Tortosa- i Cecília Aymí -10 de juny, matí de 10:00 a 14:00 h i i tarda de 16:00 a 18:00 h, a la Sala Arts de Tortosa- per a poder preparar la part vocal.

   Diploma

   A cada participant de les Masterclasses l’organització li lliurarà un diploma que acrediti la seva assistència al curs, amb la signatura del professor corresponent.

   Tarifes de la matrícula

   Masterclass Pilar Moral i Rivka Golani: 280€ (actiu)
   Masterclass Lorenzo Coppola: 140€ (actiu)
   Masterclass Francesc Valldecabres i masterclass Mireia Andreu (concert participatiu): 35€ (actiu)
   Alumnes oients: Sessió matí: 15€. Sessió tarda: 15€. Sessió dia sencer: 20€

   Allotjament

   L’organització del Festival no gestiona els allotjaments ni dietes, tot i que, ha obtingut els següents patrocinis:
   L’Hotel oficial del Festival és l’Hotel Berenguer IV de Tortosa. Tots els alumnes del curs, amb acreditació, tindran un descompte (cal esmentar que es participa al festival). D’aquesta manera, el preu de l’habitació individual i doble serà de 69€ la nit (del 18 al 20 i del 23 al 30 de juliol) i 79€ la nit (el 21 i 22 de juliol). La taxa turística és de 0,66€ per persona i dia. L’esmorzar té un preu de 9€.

   Restaurant

   L’organització del festival no gestiona els allotjaments ni dietes, tot i que ha obtingut els següents patrocinis.
   Els restaurants oficials del festival són El Forn de la Canonja, l’Estudi, La taverna, Lo Portal de Tamarit i Los Banys. Tots els participants del festival, amb acreditació, rebran un 10% de descompte en el preu del menú.   Lorenzo Coppola Masterclass

   Lorenzo
   Coppola

   Clarinet històric

   Masterclass

   29 i 30 de juliol

   Teatre
   Auditori
   Felip
   Pedrell

   Inscripció

   Aquesta ‘masterclass’ va dirigida intèrprets de clarinet històric. El músic Lorenzo Coppola — professor de clarinet històric a l’Escola Superior de Música de Catalunya— dirigirà les classes que culminaran amb un concert el diumenge 30 de juliol a les 20 h al claustre dels Reials Col·legis de Tortosa. Els alumnes seran admesos mitjançant selecció de currículum.

   BIOGRAFIA LORENZO COPPOLA

   Lorenzo Coppola va estudiar el clarinet històric amb Eric Hoeprich al Conservatori Reial de La Haia. Ha col·laborat amb grups especialitzats en la interpretació amb instruments històrics com la Freiburger Barockorchester, Les Arts Florissants, La Petite Bande, l’Orquestra del Segle XVIII o La Grande Écurie et la Chambre du Roy.

   Ha tingut la oportunitat de compartir el seu amor per la música de cambra amb músics y grups com Andreas Staier, Isabelle Faust, Alexander Melnikov, Hidemi Suzuki, Kuijken Quartet, Ensemble Zefiro i Quatuor Terpsycordes.

   L’any 2014, juntament amb la pianista Cristina Esclapez va fundar a Barcelona l’Ensemble Dialoghi, amb instruments històrics. El 2018 va treure, amb Harmonia Mundi, un primer CD amb els quintets de Mozart i Beethoven per a vents i pianoforte.

   Des de 2004 és professor de clarinet històric a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) a Barcelona. Es dedica especialment a la relació músic/públic i a la comunicació de les emocions i del missatge musical.

   Lorenzo Coppola

   Clarinet històric

   Masterclass

   Formulari d'inscripció


   Matrícula Masterclass: 140€ (actiu)
   Alumnes oients: 15€ (sessió matí o tarda) i 20 € (dia sencer)

    Instrument/agrupació:

    Repertori a treballar:

    Necessitat d’acompanyament pianístic:

    nivell/experiència professional:

    Data de naixement

    Telèfon:

    Correu electrònic:    Informació

    Per a formalitzar la inscripció s’ha d’omplir i enviar el formulari, amb data límit recomanada 10 de maig. Una vegada s’hagi enviat, es comunicarà a l’interessat la seva acceptació i se li facilitarà la informació necessària per a abonar la matrícula, així com la resta d’informació sobre l’organització de les masterclasses.
    A partir de l’acceptació de l’alumne i el pagament de les corresponents taxes, l’organització del festival contactarà amb l’alumne per a indicar, en cas del Concert Participatiu, els materials a treballar. Fins que l’alumne no faci l’ingrés de l’import de matrícula la seva plaça no estarà reservada. Els alumnes seran admesos mitjançant selecció de currículum.
    La matrícula al curs permet als alumnes assistir a totes les activitats del curs: classes, concerts, concerts d’alumnes, etc. Cada professor detallarà als alumnes, si així ho considera, les característiques, continguts i material del curs.

    Diploma

    A cada participant de les Masterclasses l’organització li lliurarà un diploma que acrediti la seva assistència al curs, amb la signatura del professor corresponent.

    Tarifes de la matrícula

    Masterclass Pilar Moral i Rivka Golani: 280€ (actiu)
    Masterclass Lorenzo Coppola: 140€ (actiu)
    Masterclass Francesc Valldecabres i masterclass Mireia Andreu (concert participatiu): 35€ (actiu)
    Alumnes oients: Sessió matí: 15€. Sessió tarda: 15€. Sessió dia sencer: 20€

    Allotjament

    L’organització del Festival no gestiona els allotjaments ni dietes, tot i que, ha obtingut els següents patrocinis:
    L’Hotel oficial del Festival és l’Hotel Berenguer IV de Tortosa. Tots els alumnes del curs, amb acreditació, tindran un descompte (cal esmentar que es participa al festival). D’aquesta manera, el preu de l’habitació individual i doble serà de 69€ la nit (del 18 al 20 i del 23 al 30 de juliol) i 79€ la nit (el 21 i 22 de juliol). La taxa turística és de 0,66€ per persona i dia. L’esmorzar té un preu de 9€.

    Restaurant

    L’organització del festival no gestiona els allotjaments ni dietes, tot i que ha obtingut els següents patrocinis.
    Els restaurants oficials del festival són El Forn de la Canonja, l’Estudi, La taverna, Lo Portal de Tamarit i Los Banys. Tots els participants del festival, amb acreditació, rebran un 10% de descompte en el preu del menú.    Pilar Moral Masterclass

    Pilar
    Moral

    Cant del Renaixement i del Barroc

    Masterclass

    del 19 al 22 de juliol

    Teatre
    Auditori
    Felip
    Pedrell

    Inscripció

    Aquesta ‘masterclass’ va dirigida a músics que vulguin aprofundir en l’estudi del cant i la música antiga. Pilar Moral —professora al Conservatori Superior de Música de València— dirigirà les classes que culminaran amb un concert el dissabte 22 de juliol a les 20 h a la Sala Polvorí del Castell de la Suda de Tortosa. Els alumnes seran admesos mitjançant selecció de currículum.

    BIOGRAFIA PILAR MORAL

    Nascuda a València, va realitzar els seus estudis en cant al Conservatori Superior de Música d’aquesta ciutat amb Ana Luisa Chova, rebent les màximes qualificacions i perfeccionant posteriorment a Milà i Londres on realitza les especialitzacions d’òpera i repertori barroc. És Màster d´Estètica i Creativitat Musical per la Universitat de València i Màster d’Interpretació i Investigació Musical (VIU).

    La seva experiència escènica abasta rols de diverses èpoques i estils en òperes com Dido i Eneas de Purcell, L’incoronazione di Poppea de Monteverdi, Salir el amor del mundo de Durón, La púrpura de la Rosa de Torrejon y Velasco, La Flauta Màgica, Le nozze di Figaro i Don Giovanni de Mozart, Andròmaca de Martin i Soler, L´occasione fa il ladro i Il Turc in Italia de Rossini, La sonnambula de Bellini, Les contes d´Hoffmann d´Offenbach, Moses und Aron de Schöenberg, Der Kaiser von Atlantis de Ullmann i les sarsueles La Tavernera del Puerto de Solozabal i Los Gavilanes de Guerrero al Teatre Principal de Castelló, Teatro Arriaga de Bilbao, Teatro Baluarte de Pamplona, ​​Teatro

    Calderón de Valladolid, Teatro Campoamor d’Oviedo, Teatro de la Zarzuela de Madrid, Teatro de la Maestranza de Sevilla, Teatro Rosetum de Milà, Palau de les Arts “Reina Sofía” de València, Palacio de los Festivales de Santander…

    Posseeix una àmplia activitat concertística que l’ha portat a actuar al Palau de la Música de València, a l’Auditori de Barcelona, ​​a l’Auditori de Galícia, a l’Auditori Manuel de Falla de Granada, Festival Internacional de Música també a Granada, Festival Internacional de Música Antiga de Peníscola, Festival de Música Antigua d’Aranjuez, Festival Internacional de órgano de Lleó, Musikfestspiele Postdam Sanssouci, i en sales i festivals d’Itàlia, Suïssa, França, Portugal, Alemanya o Filipines, cantant Messies de Haendel, Jephte de Carissimi, Missa Brevis de Haydn, Glòria de Vivaldi, Stabat Mater d’A. Scarlatti, Pergolesi i Haydn, Rèquiem de Fauré i Mozart, Exsultate, jubilate de Mozart, “Lobgesang” de Mendelssohn, amb The Sixteen, OBC, Orquestra de València, Collegium Instrumentale, Orquestra Simfònica de les Balears, Orquestra Ciudad de Granada, Real Filharmonía de Galícia i grups com Capella de Ministrers, Musica Ficta, Capella Saetabis, Mode Antiquo, Los músicos de Su Alteza, Ensemble La Chimera, Grup Instrumental de València, Música Trobada…

    Ha realitzat nombroses gravacions discogràfiques que abarquen diferents èpoques i estils. Actualment compagina la seva activitat artística amb la docent al Conservatori Superior de Música de València.

    Pilar Moral

    Cant del Renaixement i del Barroc

    Masterclass

    Formulari d'inscripció


    Matrícula Masterclass: 280€ (actiu)
    Alumnes oients: 15€ (sessió matí o tarda) i 20 € (dia sencer)

     Instrument/agrupació:

     Repertori a treballar:

     Necessitat d’acompanyament pianístic:

     nivell/experiència professional:

     Data de naixement

     Telèfon:

     Correu electrònic:     Informació

     Per a formalitzar la inscripció s’ha d’omplir i enviar el formulari, amb data límit recomanada 10 de maig. Una vegada s’hagi enviat, es comunicarà a l’interessat la seva acceptació i se li facilitarà la informació necessària per a abonar la matrícula, així com la resta d’informació sobre l’organització de les masterclasses.
     A partir de l’acceptació de l’alumne i el pagament de les corresponents taxes, l’organització del festival contactarà amb l’alumne per a indicar, en cas del Concert Participatiu, els materials a treballar. Fins que l’alumne no faci l’ingrés de l’import de matrícula la seva plaça no estarà reservada. Els alumnes seran admesos mitjançant selecció de currículum.
     La matrícula al curs permet als alumnes assistir a totes les activitats del curs: classes, concerts, concerts d’alumnes, etc. Cada professor detallarà als alumnes, si així ho considera, les característiques, continguts i material del curs.

     Diploma

     A cada participant de les Masterclasses l’organització li lliurarà un diploma que acrediti la seva assistència al curs, amb la signatura del professor corresponent.

     Tarifes de la matrícula

     Masterclass Pilar Moral i Rivka Golani: 280€ (actiu)
     Masterclass Lorenzo Coppola: 140€ (actiu)
     Masterclass Francesc Valldecabres i masterclass Mireia Andreu (concert participatiu): 35€ (actiu)
     Alumnes oients: Sessió matí: 15€. Sessió tarda: 15€. Sessió dia sencer: 20€

     Allotjament

     L’organització del Festival no gestiona els allotjaments ni dietes, tot i que, ha obtingut els següents patrocinis:
     L’Hotel oficial del Festival és l’Hotel Berenguer IV de Tortosa. Tots els alumnes del curs, amb acreditació, tindran un descompte (cal esmentar que es participa al festival). D’aquesta manera, el preu de l’habitació individual i doble serà de 69€ la nit (del 18 al 20 i del 23 al 30 de juliol) i 79€ la nit (el 21 i 22 de juliol). La taxa turística és de 0,66€ per persona i dia. L’esmorzar té un preu de 9€.

     Restaurant

     L’organització del festival no gestiona els allotjaments ni dietes, tot i que ha obtingut els següents patrocinis.
     Els restaurants oficials del festival són El Forn de la Canonja, l’Estudi, La taverna, Lo Portal de Tamarit i Los Banys. Tots els participants del festival, amb acreditació, rebran un 10% de descompte en el preu del menú.