CONCERT DE CORDA I MÚSICA DE CAMBRA

Alumnat masterclass Rivka Golani i Oriol Aymat

Diumenge, 28 de juliol,a les 17 h

Aula didàctica. Museu de Tortosa
Entrada gratuïta amb reserva
RESERVA ARA

Concert de viola, violí, violoncel i música de cambra a càrrec de l’alumnat de la Masterclass de Rivka Golani i Oriol Aymat, que se s’ha celebrat del 25 al 28 de juliol en el marc del Proto-fest.

RIVKA GOLANI

Rivka Golani, nascuda a Israel, actualment resideix i exerceix de docent a Londres, on atrau estudiants de tot el món a les seves classes al Trinity Laban College of Music and Dance. Les seves contribucions a l’avenç de la tècnica de la viola li han reservat un lloc en la història de l’instrument i han sigut font d’inspiració no només d’altres intèrprets, sinó també de nombrosos compositors.


ORIOL AYMAT

Oriol Aymat és intèrpret d’estils ben diferents. Actualment, col·labora amb l’orquestra del Teatre del Liceu i la Camerata XXI, toca en grups d’interpretació històrica i és membre de grups cambrístics i del grup de pop-rock Blaumut. Ha fet concerts per Europa, Cuba, Israel, Japó, Corea i Xina, i ha estrenat obres de compositors com Ramon Humet, Albert Guinovart, Hideki Kozakura o Joan Bagès. Pel que fa a l’àmbit pedagògic, ha estat professor als conservatoris del Liceu, Vila-seca i Cervera.