QUATRE SEGLES DE CORDA POLSADA

Jacob Cordover

Dimarts, 23 de juliol,a les 20.30 h

Claustre del convent de la Puríssima Concepció Victòria
Entrada: 5€
COMPRA L'ENTRADA

El solista de guitarra clàssica Jacob Cordover és un habitual dels escenaris més prestigiosos del món, reconegut per la força tècnica i la precisió de les seves interpretacions. En aquest concert presentarà un programa eclèctic que inclou els clàssics de la guitarra, però també com peces de nova creació. El concert se celebrarà al claustre del Convent de la Puríssima, un espai intimista i delicat.

JACOB CORDOVER

El guitarrista clàssic australià Jacob Cordover «ho té tot: tècnica, talent i un repertori innovador» es pot llegir a l’American Record Guide, la revista de crítica de música clàssica més antiga dels Estats Units. Cordover acumula una llarga carrera internacional com a concertista i artista de gravació. 

És habitual veure’l tocar com a solista, però també en petits conjunts de cambra o davant d’una orquestra. Ha actuat en sales dels quatre continents: des del Palau de la Música i l’Auditori de Barcelona, fins al Centennial Hall Pequín i el Teatre Principal del Centre Cultural de les Filipines; o en sales més íntimes com el Rix Centre de Bamfield, al Canadà; Raynham House’s Ballroom a Norfolk, Anglaterra; i a Montsalvat, a Melbourne, Austràlia.

Cordover toca una àmplia gamma d’estils musicals i inclou en el seus repertoris peces que van des de la música barroca fins a la contemporània. Se’l pot veure tocar una estrena mundial com veure’l interpretar una joia oblidada del segle XIX amb instruments d’època.