Del 15 al 28 de juliol de 2024

El festival Proto-fest programa a la ciutat de Tortosa masterclasses de bandoneó, cant, cambra, cor, corda i orquestra a càrrec d’artistes de prestigi nacional i internacional. També una gran varietat de concerts instrumentals, simfònics, vocals, de cambra, i conferències que posen de relleu temàtiques com la recuperació d’obres inèdites o el llegat de dones compositores.

Inscripcions Masterclasses 2024

Pots inscriure't a través d'aquest formulari fins el 31 de maig.

Una vegada enviat el formulari, ens posarem en contacte amb tu.

L’alumnat serà admès mitjançant selecció de currículum.

MASTERCLASS DE BANDONEÓamb Marcelo Mercadante

Del 15 al 17 de juliolDe 10 a 14 h i de 16 a 19 hPreu: 170€

Marcelo Mercadante, bandoneonista i compositor. Format a Buenos Aires i a París, actualment resideix a Barcelona on ha fundat diversos projectes musicals i editat dotze treballs discogràfics. Ha col·laborat amb artistes com Joan Manuel Serrat, Miguel Poveda, Sílvia Pérez Cruz o Joaquín Sabina, entre d’altres. Es dedica també a l’activitat docent al sud de França.La formació culminarà amb un concert dimecres 17 de juliol.


MASTERCLASS DE CANT ANTICamb Jordi Domènech

Del 17 al 20 de juliolDe 10 a 14 h i de 16 a 19 hPreu: 240€

Jordi Domènech estudià piano i cant. Ha actuat amb els principals cors i orquestres de Catalunya, amb orquestres barroques referents a escala internacional, i als principals festivals europeus. Com a contratenor s’ha especialitzat en la música del barroc i ha interpretat papers principals en nombroses i reconegudes òperes. Ha rebut premis de piano, cant i composició.La formació culminarà amb un concert dissabte 20 de juliol.


MASTERCLASS DE COR I ORQUESTRA (PARTICIPATIU)amb Francesc Valldecabres

Del 21 al 24 de juliolDe 10 a 14 h i de 16 a 19 hPreu: 35€

Francesc Valldecabres compta amb una dilatada carrera com a director de diferents formacions al País Valencià i arreu d’Europa; director musical en muntatges escènics, i director de programació de cicles, festivals i concerts arreu de l’Estat Espanyol. Ha enregistrat una quinzena de discos sobre patrimoni valencià. Actualment, és director de Música Trobada i l’Orfeó Universitari de València i professor del Conservatori Professional de Catarroja.Aquesta formació està pensada per a cantaires i instrumentistes tant estudiants, amateurs com professionals. S’interpretaran obres inèdites recuperades de diferents arxius. Per participar-hi es valorarà nivell i/o experiència en orquestra o cors.La formació clourà amb un concert simfònico-coral (participatiu) dimecres 24 de juliol.


MASTERCLASS DE VIOLA, VIOLÍ I MÚSICA DE CAMBRAamb Rivka Golani

Del 25 al 28 de juliolDe 10 a 14 h i de 16 a 19 hPreu: 240€

Rivka Golani, nascuda a Israel, actualment resideix i exerceix de docent a Londres, on atrau estudiants de tot el món a les seves classes al Trinity Laban College of Music and Dance. Les seves contribucions a l’avenç de la tècnica de la viola li han reservat un lloc en la història de l’instrument i han sigut font d’inspiració no només d’altres intèrprets, sinó també de nombrosos compositors.La formació culminarà amb un concert diumenge 28 de juliol.


MASTERCLASS DE VIOLONCELamb Oriol Aymat

Del 25 al 28 de juliolDe 10 a 14 h i de 16 a 19 hPreu: 240€

Oriol Aymat és intèrpret d’estils ben diferents. Actualment, col·labora amb l’orquestra del Teatre del Liceu i la Camerata XXI, toca en grups d’interpretació històrica i és membre de grups Cambrístics i del conegut grup de pop-rock Blaumut. Ha fet concerts per tot Europa, Cuba, Israel, Japó, Corea i Xina, i ha estrenat obres de compositors com Ramon Humet, Albert Guinovart, Hideki Kozakura o Joan Bagès. Pel que fa a l'àmbit pedagògic, ha estat professor als conservatoris del Liceu, Vila-seca i Cervera.La formació culminarà amb un concert diumenge 28 de juliol.

Formulari d'inscripció


    Si teniu algun dubte podeu contactar amb info@proto-fest.com


    Newsletter

    Si voleu estar assabentats de tots els esdeveniments del festival, vos podeu subscriure al newsletter per rebre tota la informació del Proto-fest.